Opvallend tijdens Rock Zottegem: betalen via persoonlijke festivaltatoeage

Tijdens Rock Zottegem kan je dit jaar betalen via een persoonlijke tatoeage.

Festivalgangers kunnen op het festivalterrein een tijdelijke tattoo laten zetten. Met die tattoo kunnen ze betalen aan de togen op het festival en kunnen ze zich via de app Swipedrinks laten trakteren door andere festivalgangers”, lichten organisator Kurt De Loor en Pieter De Troyer van Swipedrinks toe. “Festivalgangers kunnen hun tattoo laten plaatsen aan de stand van Swipedrinks op het festivalterrein. Dat kost één drankbonnetje. Wil je zeker zijn van jouw persoonlijke tattoo, schrijf je dan vooraf in via tattoo@swipedrinks.com.

Praktisch

ROCK ZOTTEGEM gaat door op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022. Wie wil meegenieten van de optredens van Texas, Bazart, dEUS, Triggerfinger, Arsenal, Razorlight, Clouseau of De Kreuners kan terecht op de website van ROCK ZOTTEGEM www.rock-zottegem.be voor tickets.