Opnieuw buurtfeest voor bewoners Windekekouter

Weer uit de bol zoals voor corona

Na twee zoutloze coronajaren is het Buurtcomité ‘Win – t – Oost’ klaar om de bewoners van de Windekekouter een gezellig buurtfeest aan te bieden. Alle bewoners van de Windekekouter zijn uitgenodigd op de zomereditie van ‘Win – t – Oost’. Op zondag 21 augustus om 15 u gaan de bewoners van de Windekekouter extra in de watten gelegd worden in de tuin van Benny en Ann, Windekekouter 33.
De vorige buurtfeesten van de Windekekouter spreken nog tot de verbeelding. En dat het buurtfeest nu terug is voelt goed aan. De goesting is groot. De hel van corona achter ons laten en weer volop genieten van het buurtfeest. Dank u wel, Marijke, Rebecca, Caroline, Hans, Peter en Wim. In 2016 lanceerde deze ‘magnificent six’ het eerste buurtfeest. En hoe? De eerste editie werd een mooi succes. Vijf edities schaarde de grote Windekekouter-familie zich aan de feesttafels. Beter een goede buur, dan een verre vriend.
Teken present op de editie 2022. Er is taart, én koffie, én verzorgde dranken, én belegde broodjes, én er is veel gezelligheid,…Bewoners van de Windekekouter, mis het het buurfeest niet. Corona heeft lang roet in het eten gegooid, we hebben er lange tijd moeten op wachten, maar op zondag 21 augustus is het eindelijk zover. Yep, de wedergeboorte van het buurtfeest. Het ‘Win – t – Oost –comité’ wil er opnieuw een schitterend buurtfeest van maken. ‘Iedereen werd uitgenodigd, we vinden het belangrijk om die verankering te hebben, de banden versterken, de contacten stimuleren, in een leuke sfeer tafelen, de solidariteit in de Windekekouter aanzwengelen’, klinkt het bij Marijke, Rebecca, Caroline, Hans, Peter en Wim. Deelnemen kost slechts 5 euro, goedkoper is strafbaar. Op de uitnodiging staan alle richtlijnen voor de inschrijving (graag voor 14 augustus 2022). De bewoners van de Windekekouter appreciëren het ronduit schitterend  initiatief van het buurtcomité ‘Win – t – Oost’. (mvdv, foto’s ddl)