‘NGMB’ wint de quiz van de Balegemse Bierfeesten

Na enkele jaren noodgedwongen stilgelegen te hebben, geeft de Oud-leiding van Jongens Chiro Balegem in samenwerking met de leiding nog eens het beste van zichzelf en richt voor de derde maal hun Bierfeesten in.

De oud-leiding van de Balegemse Chiro blikt met veel voldoening terug op de derde editie van de quiz die knap georganiseerd werd in een tent op de terreinen van de meisjes chiro aan de Poststraat te Balegem. Precies tweeënveertig  ploegen van 4 quizzer hebben deelgenomen aan de algemene quiz. Er werden vragen voorgeschoteld over sport, actualiteit, cultuur, politiek, wetenschap, TV en film, lokale weetjes, puzzels, foto’s,…Zeg maar, gevarieerde, ernstige maar ook ludieke vragen. Kortom, voor elk wat wils.

Traditiegetrouw werd de quiz met veel kennis van zaken opgesteld door de oud leiding.
NGMB won de quiz met 178 punten

gevolgd door Nescio met 169 punten

en als derde Hasta La Quizta met 167 punten.

Balegemse Bierfeesten 22

Ook in deze 3e editie is er naar gewoonte geen tekort  aan overheerlijke bieren en op zaterdag namiddag prachtige muziek van onder andere de Backseat Boppers en Cincloon. Ook de plaatselijk rock band ISEMO maar in akoestische bezetting traden nog eens op. Vanaf vier uur tot aan de optredens kon je genieten van verschillende bieren.

Ramon, Seef, Jungle Joy, Quetsche Tilquin, Surfine, Cuvee Devillé, Schuppenboer, Bloemekei,  Achel bruin, l’Arrogante Stout-ish, Gouden Arend, Gouden Carolus Whisky infused en natuurlijk hun eigen gebrouwde TRUWEELTJE.

Om 20u traden de Backseat Boppers op. Met rockabilly & surf brachten de Backseat Boppers een onvergetelijke muziekervaring. Al springend, schreeuwend, gillend en rollend maken ze elke bar of podium onveilig.

Cincloon, bracht de toeschouwer nog meer muzikaal geweld,  een coverband met hits van toen en nu. Aan ambiance was er geen tekort.
En ons eigen Balegemse DJ fenomeen Valeir sloot de afterparty af.

X