Burchtconcerten Herzele – twee optredens voor de prijs van één: Alice Mae en Kotzebeu

Dinsdag Base Six coverband.

Het grasplein van de Burchtconcerten in Herzele liep dinsdag aardig vol voor twee supergoede bands. Eerste speelde Alice Mae. Deze band begon als soloproject van Alexia Dhertoge en groeide uit tot een volwaardige bandformatie. De leden vonden elkaar letterlijk langs de oevers van de Ninoofse Dender. Wie hen al bezig zag, aanziet Alice Mae als een jonge, talentvolle band. Ze spelen een mix van grotendeels eigen nummers met daartussen eigenzinnige covers.

Kotzebeu is een band van eigen bodem en bestaat uit Bram Van de Vijver,  Kristof Vansteenbrugge, Jeroen Piro en Jeroen Van Den Berghe. Ze spelen bluesrock/garagerock. Wat begon als een satirisch rockbandje met een kleinkunstkantje, is langzaam aan het uitgroeien naar het genre dat de onder andere ‘The Black Keys’ en ‘The Black Box Revelation’ ook hanteren. Bram Van de Vijver, gitaar en leadzanger. Jeroen Van Den Berghe, gitaar. Kristof Vansteenbrugge, gitaar. De flamboyante Jeroen Piro werd opgemerkt, ontvoerd en gedwongen de drums te beroeren.

Volgende dinsdag

Base Six. Een coverband rond zangeressen Sarah en Lynn. Samen met 4 absolute topmuzikanten brengen zij entertainment van het hoogste niveau!

X