Tweede City Nightrun Merelbeke

Kermis Merelbeke start met een tweede editie van de City Nightrun.

De eerste editie van de city Nightrun Merelbeke was een groot succes met 1087 starters! Daarom voorzien we ook dit jaar graag een nieuwe editie en dit op vrijdag 9 september 2022. Start en aankomst zijn voorzien aan KC Floriants Merelbeke – Sportstraat 3 9820 Merelbeke.

De VZW Maspoe (Managing Sports And Events) werd op 1 maart 2010 opgericht door enkele vrienden, allen met een passie voor sport en organisatie en met veel goesting om enkele nieuwe projecten te organiseren.
In 2010 begonnen we voorzichtig met een internationale atletiekmeeting (IFAM) en parkconcerten Ninove. Doorheen de jaren werden er heel wat projecten aan toegevoegd (joggings, nightruns, wielertochten, ijspistes, rommelmarkten, … ) waardoor het steeds professioneler én commerciëler werd.

Parcours
Een nightrun is een leuke belevenis. Je zintuigen zullen op een andere manier geprikkeld worden. We spelen in deze “donkere” periode met muziek- en lichteffecten, zodat deze loop echt wel anders is en een ruimer publiek aanspreekt. Het doel van deze wedstrijd heeft geen echt competitief karakter. De bedoeling is om samen met familie en vrienden de combinatie tussen sport en entertainment te maken. Het parcours is voorlopig nog volop in opbouw, maar zal uit voldoende animaties en gebouwen bestaan.

Deelnemende bedrijven  AD Delhaize Merelbeke Centrum, Swing, Judoschool Merelbeke, Basisschool Paul Johannescollege en meer.

Wedstrijddetails

20.00 uur: 7 km run
20.15 uur: 7 km walk

De inschrijvingsprijzen:

  • €10 voor groepsinschrijvingen vanaf 10 personen via formulier – op te sturen naar running@maspoe.be VOOR 5 september 2022
  • €10 voor voorinschrijvingen via website VOOR 9 augustus 2022
  • €12 voor voorinschrijvingen via website NA 9 augustus 2022
  • €5 voor kinderen tot en met 12 jaar
  • €15 voor daginschrijvingen ter plaatse

info:

https://www.maspoeshop.be/kalender/running/nightruns/city-nightrun-merelbeke