Goudwisselkantoor stelt werk van kunstenaar Daniël Janssens tentoon

Geraardsbergen. Het goudwisselkantoor in de Grotestraat stelt aan zijn uitstalraam twee kunstwerken tentoon van de Geraardsbergse kunstenaar Daniël Janssens. Het  tentoongestelde bronzen beeldhouwwerk, met als titel ‘Free as a bird’, benadert het begrip vrijheid als een ode aan de creativiteit.  Het gepolierd bronzen beeldhouwwerk doet inzake techniek denken aan de juweelkunst van de goudsmeden.
De evolutietheorie van Charles Darwin was de inspiratiebron voor de inkttekening ‘Evolutie’.  De techniek van het hyperrealistisch tekenen is hier bewust gebruikt. De bedoeling was de realiteit en de fictie met elkaar in confrontatie te brengen.  De tekening kan inzake stijl als magisch realistisch omschreven worden. Beiden werken worden tot eind december aldaar tentoongesteld.