©Cultuurmakers Ninove

Cultuursmakers Ninove organiseert een theatervoorstelling van Piv Huvluv

Het ideale thema voor een voorstelling, zo dacht Cultuursmakers, die in 2022 als vereniging 100 verjaardagskaarsen uitblaast en dit graag viert samen met jou en Piv Huvluv.

In deze voorstelling neemt Piv je mee doorheen het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven. Welke vereniging kent geen perikelen bij het organiseren van evenementen, voorstellingen of benefieten? Of de zoektocht naar vrijwilligers, het samenstellen van het Bestuur en het verkiezen of aanduiden van een voorzitter? De creativiteit die nodig is bij de obligate geldinzamelacties met kaartingen, wafelenbak, tombola en de fondsenwerving via subsidiereglementen met punten en hoe de ‘kas’ goed te beheren. Al dit wordt overwonnen door de camaraderie, de verbondenheid van het vrijwilligerswerk, de gezelligheid en het geloof in de ‘goede zaak’. Want dat is uiteindelijk wat telt voor al die 1000-den vrijwilligers die bergen verzetten in Vlaanderen.

Iedereen die ook maar één keer lid is geweest van een vereniging – wie in Vlaanderen eigenlijk niet? – zal hier duimen en vingers aflikken van zoveel hilarische herkenbaarheid. Kom gerust meevieren en raak samen met Piv in de ban van het verenigingsleven!

Praktische informatie: 

Datum: 14 oktober 2022
Prijs: € 16 voor leden, € 20 voor niet-leden
Uur van Afspraak: 19u30 aan de ingang van het CC De Werf, Aalst
Adres: Molenstraat 51, 9300 Aalst

Inschrijven kan tot (nog te bepalen).  Gelieve bij inschrijving naam, gsm-nr. en aantal personen te vermelden.  Na inschrijving ontvangt u van ons een uitnodiging tot betaling.  De inschrijving is pas definitief na betaling.

Inschrijving:  via ninove@cultuursmakers.be
of via Franky D’hauwer (0472/22 43 85)