Con Animo en Pojedu stomen zich klaar voor Promenadeconcert

Avond vol licht klassieke & populaire muziek

Met veel genoegen nodigen de Oosterzeelse Harmonie Con Animo en het Melse koor Pojedu je van harte uit voor hun Promenadeconcert. GC De Kluize Scheldewindeke wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober de place to be. Op zaterdag 29 oktober kan je het concert komen beluisteren in Studio M in Melle.
De harmonie Con Animo en zangkoor Pojedu zijn hard aan het repeteren en staan te popelen om je een hemels Promenadeconcert aan te bieden. Ze geven graag, beste muziekliefhebbers, het beste van zichzelf. De harmonie en het koor leven er hard naar toe, de goesting is enorm. Ze laten niets aan het toeval over, alles staat in het teken van het Promenadeconcert, de inspanningen gaan een hemels concert opleveren. Je krijgt een concert met verrassingen te zien. Er heerst een gezonde stress, de verwachtingen liggen hoog.
‘Het wordt een muzikale wandeling doorheen licht klassieke en populaire muziek. Het zou ons erg blij maken om u op deze concertavond te kunnen verwelkomen’, luidt het devies van het bestuur van Con Animo en Pojedu. En wat een groot hart hebben  muzikanten van Con Animo en leden van het Zangkoor. Heb je het altijd uitgesteld om naar een concert van Con Animo te gaan? Dan kan je dat nu rechtzetten.
De Oosterzeelse harmonie en koor Pojedu brengen op 21 en 22 oktober in Oosterzele en op 29 oktober in Melle een gevarieerd programma. We kijken er met zijn allen naar uit, zo’n 60 muzikanten samen met een zangkoor op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe Promenadeconcert  gaan de muzikanten van Con Animo en de leden van Pojedu het publiek een zalige muziekavond bezorgen. In perfecte harmonie. Dit concert mag je gewoon niet missen. Een perfecte uitstap voor het ganse gezin voor een veelbelovende herfstavond. Kom kennis maken met de hemelse muziek van Con Animo en Pojedu. Must see. Ze zullen je graag verwelkomen met je partner, familie, vrienden, kennissen,…in de theaterzaal van de akoestische Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize en in Studio M in Melle. Zeker weten, Con Animo en Pojedu palmen de zaal in. Onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral…veel goesting. Smul mee van het Promenadeconcert 2022. Iedereen is van harte welkom. De concerten starten om 20 u, in GC De Kluize kan je vooraf (vanaf 19 u) genieten van een gratis receptie. Wat krijgt je als je onze bloedeigen Koninklijke Muziekvereniging Con Animo en koor Pojedu op de scene zet? Een meeslepend, beklijvend concert. Tickets kosten 15 euro, kinderen 7 euro. Kaarten voor voorstellingen in Oosterzele verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke en via reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30. Kaarten voor concert in Studio M in Melle op 29 oktober via kaarten@pojedu.be, 0498 / 67 87 47.   (mvdv, foto’s ddl)