Zottegem: NMBS-parking deels afgesloten voor groenonderhoud

In de komende week, van maandag 3 tot vrijdag 7 oktober, zal de NMBS onderhoudswerken laten uitvoeren aan de groenaanplantingen rond de gratis pendelparking aan de Lyceumstraat/Broeder Mareslaan. Om dit veilig te laten verlopen, zullen de buitenste parkeerplaatsen moeten vrijgehouden worden.

Van de centraal gelegen parkeerplaatsen zal wel nog kunnen gebruikgemaakt worden. Pendelaars kunnen hun wagen eventueel ook achterlaten op de twee nabijgelegen gratis parkings in de Deinsbekestraat. Naast de eerder reeds bestaande parking langs de spoorwegberm werd daar bijkomend ook een deel van de OCMW-parking gratis gemaakt (in plaats van blauwe zone). Op de NMBS-parking aan de achterkant van het station staan momenteel reeds parkeerverbodsborden om te signaleren waar de parkeerplaatsen volgende week moeten vrijgehouden worden voor de uitvoering van het groenonderhoud. Wagens die daar dan wel nog geparkeerd staan bij aanvang van de werken, zal de NMBS (moeten) laten takelen.