CKLvR, Eva vzw en Natuurpunt organiseren Prikkeltocht met picknick

Ontdek de natuur in eigen streek

Om er eens uit te zijn hoef je geen honderden kilometers te rijden. Waarom niet eens een keer op zondag 9 oktober  deelnemen aan de Prikkeltocht in de natuur met veg. picknick? Een heuse aanrader. Op 9 oktober is de Leefschool Oosterzele, Keiberg de ideale uitvalsbasis voor een wandeling van 5,5 km. Er kan gestart worden om 9 u 30, 10 u of 10 u 30.  Aan u de keuze.
De Prikkeltocht is de ideale combinatie tussen natuur en ontspanning. Trek de wandelschoenen aan. Ontdek in uw eigen tempo de schoonheid van Oosterzele, absoluut het verkennen waard. CKLvR, Eva vzw /Pro Veg en Natuurpunt Oosterzele willen je op zondag 9 oktober aan het wandelen krijgen. Een lovenswaardig initiatief. Studies wijzen inderdaad op de fysieke, psychologische en sociale weldaden van het wandelen. Wandelen heeft een gunstige werking. Het is goed voor het humeur, het vermindert depressie, angst en stress. Het geeft een boost aan het zelfrespect. Wandelen is zeer gunstig voor het hart. De Prikkeltocht slingert langs deels onverharde paden. Zijn wel met een stevige buggy toegankelijk. En lekker genieten van een veg picknick van Wonderworld, heerlijk toch. Je krijgt een heerlijk hartig soepje en een zalig zoetje. Er wordt wel gevraagd een eigen picknickdekentje mee te brengen. Voor minder mobiele mensen wordt zitgelegenheid voorzien. Wandelen is een heerlijke manier om ‘quality time’ door te brengen met uw partner, gezin, vrienden, kennissen. Dringend nood aan minder stress? Wandel op zondag 9 oktober gewoon mee. Je ontdekt veel groen en rust. Inschrijven tot en met 3 oktober: info@natuurpuntoosterzele.be. (mvdv, foto’s ddl)