KVG Oosterzele serveert wafels

Muzikale ambiance met Edwin en Anniek

Op zondag 23 oktober kan je in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 3 in Scheldewindeke in een ontspannen sfeer wafels smullen. Neem deel aan het KVG – wafelfeest dat om 14 u heel stipt start. GC De Kluize zal alweer bruisen van het leven, daar staat de Katholieke Vereniging Gehandicapten garant voor. Het artiestenkoppel Edwin en Anniek  zorgen voor de muzikale ambiance. Je gaat beslist genieten van de hits van de jaren zestig tot nu.
Proef de lekkere wafels en geniet ook van de typische KVG – sfeer. Het KVG – team staat klaar om je een gezellig wafelfeest te bezorgen. Je kan op zondag 23 oktober in GC De Kluize terecht voor enkele zalige uren tafelplezier en het optreden van Edwin en Anniek. Ze brengen onvergetelijke liedjes van vroeger en nu. Echte meezingers. Na vele optredens voor senioren en doelgroepen heeft het muzikaal duo een mooi en uitgebreid repertoire opgebouwd. Kom genieten van hun mooiste nummers.
Het wafelfeest eindigt omstreeks 17 u 30. Deelnemen kost 8 euro, leden met een beperking betalen 6 euro. Graag inschrijven (is noodzakelijk) voor 20 oktober 2022, contacteer Hubert & Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com, Rita De Landsheere, 09/ 362 79 09, 0472 / 95 18 33, ritadelandsheere@hotmail.com.  De deuren zwaaien open voor iedereen. (mvdv, foto’s ddl).