Geslaagd eetfestijn bij Ferm en L.G.-Godveerdegem

Na twee jaar corona-onderbreking konden het bestuur van de Landelijke Gilde Godveerdegem en van Ferm Godveerdegem (vroeger KVLV) op zondag 2 oktober ll. opnieuw de tafels dekken voor hun jaarlijks eetfestijn. In de zaal Bevegemse Vijvers mochten zij ongeveer 500 tafelgasten verwelkomen die er genoten van spijs en drank en ook nog konden deelnemen aan een tombola met als hoofdprijs een biermand.

Winnaar Jan Van Ruyskensvelde mocht deze inmiddels reeds in ontvangst nemen. Hij staat op de foto in het midden tussen links van hem Christine Van Ruyskensvelde (Ferm) en Jef Van de Velde (L.G.) en rechts Jan Cosijn (L.G.) en Griet Van Caenegem (Ferm). Het bestuur van de Landelijke Gilde Godveerdegem en van Ferm Godveerdegem danken langs deze weg nogmaals alle leden, sympathisanten en sponsors voor hun aanwezigheid en steun alsook alle helpende handen op het eetfestijn.