Fotoverslag Bal van de Burgemeester: “Blij dat we zoveel Zottegemnaars uit hun kot kregen”

Bij N-VA Zottegem blikt men tevreden terug op de eerste editie van het Bal van de Burgemeester. Lees hierover meer via deze link.

“De fuifzaal was voor de gelegenheid omgetoverd tot een hippe, fonkelende balzaal. Alle bezoekers kregen bij aankomst een warm welkom van burgemeester Evelien De Both en minister Matthias Diependaele. Daarna kon iedereen een dansje wagen op de tonen van lokale coverband Beau4 en muziek van dj’s Jeroen Visser en Bonuzz. Tussendoor was het even wegdromen naar de jaren negentig met het zeer gesmaakte optreden van succesband Get Ready”, klinkt het vanuit de meerderheidspartij.

“De eerste editie van het Bal van de Burgemeester was vast en zeker een schot in de roos. Getuige daarvan de grote opkomst en de goed gevulde dansvloer. Met zowel recente muziek als hits uit lang vervlogen tijd werd het een geslaagde avond voor jong en minder jong. Ik kijk al uit naar onze volgende editie”, zegt burgemeester De Both glunderend. Ook minister Matthias Diependaele blikt tevreden terug. “Fijn dat we zoveel Zottegemnaren weer uit hun kot kregen om de beentjes uit te zwieren. Ik hoop dan ook dat we hiermee een oude traditie nieuw leven hebben ingeblazen. Het is alom bekend dat we in Zottegem elk excuus aangrijpen om een leuk feestje te bouwen. We hebben op dat vlak een eer hoog te houden. Afspraak volgend jaar met zoveel mogelijk Zottegemnaren, los van partijpolitiek.”

De volgende editie van het Bal van de Burgemeester vindt plaats op zaterdag 29 september 2023.