Zestiende groepsaankoop stookolie te Lierde.

Al voor de zestiende maal organiseert VOORUIT Lierde (vroeger sp.a Lierde) een groepsaankoop stookolie welke de Lierdenaren in staat moet stellen een aanzienlijke korting te bekomen op hun energiefactuur.

Door alle Lierdenaars de mogelijkheid te bieden om op deze actie in te tekenen probeert Vooruit Lierde een zo groot mogelijk volume te bekomen om alzo de prijzen maximaal te kunnen drukken.

De voorbije vijftien jaar bespaarden de intekenaars op deze manier gezamenlijk tussen de 8.000 en 25.000 euro per jaar. Juist tien jaar geleden noteerde men zelfs een recordbestelling van 316050 liter welke op dat ogenblik goed was voor een besparing van niet minder dan 25474 euro. Vorig jaar haalde men 117850 liter wat goed was voor een totale besparing van 17355 euro.

Iedereen vaart er dus wel bij. Doch VOORUIT Lierde wil vooral ook bewerkstelligen dat ook de sociaal zwaksten, die het in de winterperiode ook vaak het moeilijkst hebben, hiervan mee de vruchten kunnen plukken.

“Onze Lierdse VOORUIT-ploeg werkt voor iedereen in Lierde en zoekt steeds naar de beste oplossing waar zo veel mogelijk Lierdenaren beter van worden!” weet VOORUIT Lierde voorzitter en al jaren stuwende kracht achter deze actie, Bert Wastyn, ons te vertellen.

De stookolieactie 2022 gaat traditioneel door in de periode november-december.

Intekenen met de daarvoor voorziene formuliertjes, dewelke huis aan huis bedeeld worden over gans Lierde, kan tot en met zaterdag 26 november 2022.

Leveringen gebeuren tussen 1 en 31 december 2022.

Wie meer informatie wenst kan deze bekomen bij Vooruit voorzitter Wastyn Bert.

Per mail op: bert@wastyn.be  of  vooruit-lierde@wastyn.be

Of telefonisch op nummer 055/42 43 35 of  0495 31 00 59