Extra gedupeerden gezocht na slecht uitgevoerde werken Bijlokestraat Zottegem

Een gezin uit de Bijlokestraat in Zottegem is op zoek naar extra gedupeerden nadat een klusjesman behangwerken bij hen thuis niet goed uitvoerde.

“De klusjesman bood zijn diensten aan door een briefje in onze bus achter te laten. We contacteerden hem en vroegen behangwerken uit te voeren. Zoals je kan zien op de foto’s is het resultaat bedroevend. Het oogt zeer slordig en eigenlijk moet er opnieuw behangen moet worden. Toen we de klusjesman dat vroegen weigerde hij en bood hij slechts een kleine terugbetaling aan. Met deze oproep hopen we andere gedupeerden te vinden zodat we samen hopelijk sterker staan wanneer we een correcte tegemoetkoming eisen.”

Mensen die zich gedupeerd voelen kunnen contact opnemen via info@nuus.be.