Toneelgroep Torengalm Herzele speelt Om nooit te vergeten

Toneelgroep Torengalm brengt tijdens het weekend van 25, 26 en 27 november een komedie van Alan Ayckbourn in een regie van Els Borms in CC De Steenoven in Herzele.

Torengalm heeft het genoegen om u voor te stellen aan de vooraanstaande familie Van de Ven en hun relatieproblemen, in een tijdlijn die tegelijkertijd voorwaarts en achterwaarts loopt en ter plaatse blijft hangen in een ‘mediterraan’ restaurant, of iets dat er de romantische schone schijn van wil dragen:

Een zaterdag, 22u30. Een verjaardagsetentje loopt op zijn einde. Irène en haar schoondochter Stephanie keuvelen wat na over de gekregen geschenken. Haar man Albert is met zijn oudste zoon Patrick in een discussie verwikkeld over wat onduidelijkheden op de firma. Eric, de jongste zoon, is bezorgd over zijn vriendin Cindy die kennelijk te veel gedronken heeft. Dit alles terwijl Felice, of is het Tuto, of beter Dimitros, – neen, Giorgos – juist, Luigi, probeert iedereen op zijn wenken te bedienen

Op de planken

Bruno Debbaut, Tom Hofman, Chloë Remy, Yasmien Schollaert, Peter Souffriau, Jo Van Damme en Ann Van den Steen.

Praktisch

  • speeldate: 25-26 november om 20 uur en 27 november om 19 uur
  • volwassenen betalen 12 euro. Kinderen tot 12 jaar 6 euro
  • Kaarten zijn te reserveren via www.torengalm.be of 0486/22.80.43
  • Facebookpagina Toneelgroep Torengalm