Ongeval met vluchtmisdrijf in de Gentsestraat

Geraardsbergen. Deze namiddag – vrijdag 9 december – gebeurde er omstreeks 15.30 uur in de Gentsestraat ter hoogte van nummer 104 een ongeluk met vluchtmisdrijf. Een wagen knalde tegen een geparkeerde wagen en reed verder.

Slachtoffer Kristina Ployaert getuigt: ‘Ik stond geparkeerd in de Gentsestraat 101 . Ik wou mijn kinderen ophalen die school lopen in de kleine prins (afdeling karmelieten). Ik verliet mijn auto om 15.20u tot 15.50u. Toen ik aankwam aan de wagen zag ik dat mijn wagen was aangereden. Helaas was er geen briefje te bespeuren van de persoon in kwestie. Wij hopen alsnog dat de persoon in kwestie contact opneemt. We zijn zelf bereid de schade in de minne te regelen indien dit nodig moest zijn.’
Kristina Ployaert hoopt dat de mensen die dagelijks door de Gentsestraat wandelen of rijden wel degelijk hun verantwoordelijkheid nemen om de nodige informatie door te geven. Indien u iets gezien heeft dan kan u dat altijd melden aan de politie van Geraardsbergen/Lierde (054 43 04 30).

Julien Borremans