Oosterzele: Oor zoekt koor

Oproep projectkoor Chant'all

Zing je graag, zing je goed en heb je zin om mee te zingen met Chant’all, het Egmont Strijkorkest en met onze gastartiesten op 6 mei 2022?

Het project word mede ondersteund door GC De Kluize Oosterzele, SAMWD Zottegem filiaal Oosterzele, CC Zoetegem, koor Crescendo en de academiekoren uit Zottegem, onder leiding van Celiene Debarquer.

‘Met Celine Debacquer hebben we de geschikte zangcoach in huis om dit project in goede banen te leiden. Celine is gepokt en gemazeld in het koorgebeuren en heeft de mensenskills die nodig zijn om een groep novieten te enthousiasmeren en samen te houden’, stelt SAMWD directeur Andy D’hondt. ‘De cultuurdiensten van Zottegem en Oosterzele waren meteen bereid om zich achter dit gemeenschapsvormend project/traject te scharen.’

dirigent Hans Primusz * Orville Cottenie
Dhondt Andy * De Roover Lieselotte * Pieter Jan Keymeulen * De Landsheere David

Meld je dan aan en zing met ons mee!

Het koor repeteert elke donderdagavond vanaf 19 januari 2023 tussen 20u30 en 22u00 in ons Filiaal te Scheldewindeke, Stationsstraat 17. Dit onder leiding van onze leerkracht Celine Debacquer. Op het repertoire staan Nederlandstalige liedjes uit de lage landen. Iedereen vanaf 18 jaar kan gratis deelnemen en samenwerken naar een éénmalig concert met koor Crecendo en de academiekoren uit Zottegem en een orkest.