Bruisend Balegem organiseert 20 ste eetfestijn

Eetfestijn wordt startschot voor 11 de editie B.B in 2024

Bruisend Balegem organiseert op zaterdag 11 februari 2023  zijn twintigste eetfestijn. Het B.B.- comité nodigt iedereen van harte uit op op deel te nemen aan het eetfestijn ‘Take Away’. Let wel!  Er wordt dus inderdaad enkel aan huis geleverd. De Opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers gaan in 2024 opnieuw een grote uitdaging aan. De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar Bruisend Balegem 2024. Het comité wil op 15 augustus 2024 Balegem alweer laten bruisen. Het B.B.-comité wil er opnieuw een grandioos volksfeest van maken. Neem deel aan het eetfestijn, toon een groot hart voor Bruisend Balegem. Er zijn inderdaad een pak euro’s nodig voor het immer indrukwekkend programma van Bruisend Balegem. Het comité wil ook in 2024 het event GRATIS houden voor de duizenden bezoekers.

Er worden op zaterdag 11 februari 2023 tussen 9 u en 12 u kip archiduc & slaatje, vispannetje, balletjes in tomatensaus met telkens (oven)kroketten aan huis geleverd. Van service gesproken. Maak uw keuze. Deelnemen kost 19 euro, kinderen smullen tegen 10 euro.Een prikje als je het ons vraagt. Bruisend Balegem rekent op uw bestelling. Oppperbruiser Christ Meuleman en de bruisers willen met Bruisend Balegem op hun eigen Balegemse stijl een publiek van alle leeftijden een leuke en genietbare dag bezorgen. GRATIS dan nog. Een dagje uit, waarbij van alles te zien, te horen en te proeven is. Iedereen is welkom op Bruisend Balegem, dat al meer dan eens omschreven werd als de Gentse Feesten op één dag. En daar is het comité erg fier op. Bruisend Balegem, wil je graag op 15 augustus 2024 en dat voor de elfde keer, opnieuw volop laten genieten. Een resem activiteiten voor de ganse familie. Bruisend Balegem, een vertrouwde cocktail van muziek, animatie, kunst, folklore, cultuur en vooral veel sfeer. Een hoogdag van amusement. En het moet gezegd, de opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers gaan ook voor deze elfde editie alles uit de kast halen en zorgen voor een mengeling van topkwaliteit en breed amusement naar ieders smaak. Het eetfestijn op 11 februari 2023 wordt het startschot voor de elfde editie van mega-event Bruisend Balegem. We durven het nu al voorspellen, op de affiche 2024 zullen absolute toppers staan. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).