© Danny De Lobelle

Gouden schoen Nicky Evrard proeft van Zottegemse lekkernijen bij Bakkerij Sint-Anna

Zondagochtend was de kersverse Gouden Schoen Nicky Evrard te gast in bakkerij Sint-Anna in Zottegem. Ze was in het gezelschap van een delegatie van Bruisend Balegem en stak een handje te bij de afwerking van haar (gouden schoen) voetbaltaart.

Nicky en vriendin Shari, eveneens Red Flame en speelster bij Leuven, keerden huiswaarts met hun zelfgedecoreerde taart & reuze chocolade gouden schoen. De taart zal bovendien vanaf morgen verkrijgbaar zijn bij Bakkerij Sint-Anna.

“Ze was ontzettend vereerd toen we haar contacteerde om zondag even tijd te maken om een tweede, speciale versie van haar gouden schoen in ontvangst te nemen”,  zegt Christ Meuleman (CD&V). Schepen in Oosterzele en Opper Bruiser. “We hebben haar de BB-pet overhandigd. Om als talisman te gebruiken tijdens alle grote toernooien waar Nicky ongetwijfeld in de toekomst nog zal aan deelnemen. Op die manier wordt ze de eerste ambassadeur van Bruisend Balegem, het 2-jaarlijkse volksfeest in Balegem.”

“We schonken haar een chocolade versie met bijhorende keeper-attributen”, zegt Bart Schelstraete van Bakkerij Sint-Anna.”Volledig eetbaar en uniek. Tot leven gekomen door ons vakmanschap maar ook met behulp van onze nieuwe hightech chocolademachine waar we best wel fier op zijn en waarvan er nog maar enkele van zijn in België. We zijn ook benieuwd of Nicky meteen haar tanden in de chocolade zal zetten of toch kan weerstaan en de chocolade schoen een mooi plaatsje geeft in haar woning.”