Vlaams Belang Zottegem pleit voor aanstellen energieadviseur tijdens valentijnsactie

Leden van de afdeling van Vlaams Belang in Zottegem trokken dinsdag naar de Markt en het NMBS-station voor een valentijnsactie. Er werden snoepzakjes uitgedeeld aan voorbijgangers en ook flyer waarop de partij het voorstel voor het aanstellen van een energieadviseur uit de doeken doet.

“Het Vlaams Belang heeft een hart voor Zottegem en we willen dat zoveel mogelijk in de kijker zetten met voorstellen die onze inwoners ten goede komen”, zegt de voorzitter van Vlaams Belang Zottegem Benjamin Weckx. “Energiearmoede is een immens probleem, ook in Zottegem. Met enkele kleine ingrepen bespaart u al heel wat. Onze mensen moeten kunnen rekenen op een energieadviseur in de gemeente. Die helpt bijvoorbeeld door een energiescan aan huis, op maat van onze mensen. We willen met dit positief voorstel de hand reiken naar iedereen die van Zottegem een betere plek wil maken. Het Vlaams Belang is een partij van en voor onze mensen.”