Oosterzele is weer Fair Trade gemeente

Oosterzele blijft ook de komende jaren een Fair Trade Gemeente, met een eerlijke handel en ecologische duurzaamheid.

Het komende jaar maken we samen verder de omslag van FairTradeGemeente naar Faire Gemeente en vormen we een netwerk van Faire Gemeenten, Steden en Provincies waar Lokaal, Ecologisch en Fair denken én doen de norm is. Elke actie, elk gebaar, groot of klein, het telt allemaal. Zo zetten we samen een stap richting een meer duurzame en eerlijke samenleving!

FOM-RAPPORT

Ondertussen zijn ook de scores van de Fair-O-Meter bekend. De gemeente haalt een algemene score en een score per criterium van A (beste score) – B – C – D tot E (minst beste score). Waar jouw gemeente ook scoort binnen deze opdeling, wij zijn dankbaar voor jullie engagement. Wij trachten jullie in de toekomst verder te ondersteunen om deze score op te krikken.