Con Animo is klaar voor Lenteconcert

Tomeloze inzet voor muziek

Nieuwe lente. Nieuw concert. Met duivels genoegen nodigt Con Animo je op zaterdag 25 maart uit voor het Lenteconcert in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize in Scheldewindeke. Benieuwd hoe het gloednieuwe Lenteconcert van Con Animo zal klinken? Con Animo is klaar voor het Lenteconcert 2023. Na het winterslaapje heeft Con Animo hard gerepeteerd voor het Lenteconcert. De ambitie is groot. Laatste tickets (15 euro) te verkrijgen in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke of
via 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. Con Animo dompelt je onder in een onvergetelijk concert. Kom dat zien!
Vier de lente met harmonie Con Animo. Heb je het altijd uitgesteld om naar het Lenteconcert van Con Animo te gaan? Dan kan je dat nu rechtzetten.
We kijken er naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe concert (aanvang 20 u) geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. In perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Zeker weten, Con Animo palmt alweer het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen.
Slagwerkers gaan crazy stunt uithalen
Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die de slagwerkers van Con Animo te bieden hebben op het Lenteconcert. We zijn ook benieuwd wat de Con Animo slagwerkers gaan loslaten op het publiek. Zaterdagavond is het zover. De harmonie slaagt er telkens in uit te pakken met nieuwe stukken vol dynamiek en verrassingen. Het belooft een op en top avond te worden met een gevarieerd programma. Je komt zeker in de ban van de parels van Con Animo.

Het concert wordt traditiegetrouw in goede banen geleid door dirigent Bart Van Der Strieckt. Zin om het mee te maken? Het concert zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Met het Lenteconcert schakelt Con Animo nog maar eens een versnelling hoger. Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert (19 u – 19 u 45) wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).