Politiezone Brakel behaalt doelstelling van Tom voor de marathon

Wanneer het persoonlijk doel van een collega het doel wordt van een korps, gebeurt er iets magisch.    Zondag 26 maart was zo’n magisch moment, ééntje om nooit te vergeten.

nvdr: (Tom Broekaert had een zwaar fietsongeval in 2019 – Fietsongeluk deed politieman Tom in rolstoel belanden maar “het leven gaat verder.” – NUUS  )

Samen hebben we Toms doel bereikt. Tom heeft de finish gehaald van de Sofico marathon in Gent.   Prachtig gedaan – topper vertelt een fiere  Delphine Schelpe (wnd korpschef -Politiezone Brakel)

“Collega’s, jullie aanmoedigingen hebben alle lopers tot over de finish gestuwd.  In weer en wind stonden jullie op de plaatsen waar de lopers jullie het meeste nodig hadden. Jullie enthousiasme, geduld en creativiteit hebben de lopers vleugels gegeven. Supportersteam PZ Brakel, familie, vrienden en toevallige passanten: jullie waren fantastisch!

 

Maanden aan voorbereiding gingen hieraan vooraf van individuele trainingen, start to run tot een professionele uitleg over sportvoeding. Dit alles, lieve collega’s was niet mogelijk zonder de enorme inspanningen van onze PLIF.   Ze hebben werkelijk aan alles gedacht: T-shirts, inschrijvingen beheren, plannen, banner, enveloppes met de beste supportersplaatsen, borstnummers halen, de tent klaarzetten, bus reserveren, kine na de marathon, … Ne dikke merci!!

Natuurlijk mogen we de mensen niet vergeten die de zone draaiende hebben gehouden tijdens de marathon. Jullie hebben ervoor gezorgd dat we ons geen zorgen moesten maken over de veiligheid in onze gemeenten. Ook voor jullie een welverdiend applaus!!

Kortom aan alle medewerkers van de PZ…. bedankt om samen de magie mogelijk te maken, bedankt om jullie allemaal in te zetten voor Tom. He (and we) did it!! ”