Start to Run met Joggingclub Erwetegem

Onder het motto ‘Voor conditie en fun’ organiseert Joggingclub Erwetegem – met de steun van Zottegem Atletiek dat dit jaar deze activiteit niet inricht – een Start to Run-initiatie in de loopsport. Bedoeling is dat de deelnemers onder deskundige begeleiding en op basis van een vast, opbouwend oefenschema er na tien weken in slagen om 5 km ononderbroken te lopen/joggen, zonder nog te stoppen of stappen onderweg. Voor wie aan de Start to Run-initiatie van Joggingclub Erwetegem deelneemt, moet dit lukken – of anders gezegd: succes gegarandeerd – vanaf donderdag 22 juni.

Het Start to Run-programma is geschikt voor iedere beginnende recreant, vrouwen en mannen, jong of minder jong. De oefensessies gaan wekelijks door op dinsdag- en donderdagavond met start om 19 uur. Er wordt telkens verzameld op de parking achter de kerk (kant Tweekerkenstraat). De eerste oefensessie vindt plaats op dinsdag 18 april (de laatste dus op donderdag 22 juni). De deelnameprijs (voor 20 oefensessies + 1 jaar verzekering inbegrepen) bedraagt slechts 22 euro. Afhankelijk van het ziekenfonds waarbij men aangesloten is, kan men (een deel van) dit inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen. Om praktische redenen is het wenselijk op voorhand in te schrijven maar dit kan ook nog ter plaatse vóór de start van de eerste oefensessie; betalen op rekeningnr. BE73 0688 9452 7660 van Joggingclub Erwetegem, met vermelding van Start to Run + naam en voornaam. Meer inlichtingen zijn te verkrijgen via e-mail naar jogging_erwetegem@hotmail.com of telefonisch 09 360 25 76.