Familiedag Rock Zottegem op zondag met Camille, Bart Peeters en Berre

Rock Zottegem organiseert op zondag 9 juli voor de vijfde keer een familiedag als derde festivaldag. Naast de eerder aangekondigde Bart Peeters zullen ook Camille en Berre hun opwachting maken.

“Popster Camille Dhont is een fenomeen in Vlaanderen en verovert sinds kort ook de Duitse harten. Sinds haar doorbraak in de Ketnet-serie #LikeMe in 2019 stapelde ze de successen op”, zegt organisator Kurt De Loor. “Ze werkte samen met DJ Regi Penxten, bracht al twee solo-albums uit, won ‘The Masked Singer’, won twee MIA’s, bracht een kledinglijn uit, kreeg een eigen documentaire over haar blitscarrière en liet als jongste solo-artieste ooit de Lotto Arena vijf keer vollopen met hits als ‘Vuurwerk’ en‘Geen Tranen Meer Over’.  De Vlaamse singer-songwriter Berre bracht in 2022 zijn debuutsingle ‘Say My Name’ uit. Het werd een instant hit en veroverde in een mum van tijd de hitlijsten. Gevolg: een nominatie voor zomerhit van het jaar in 2022 en een gouden plaat. En terecht, de muziek van Berre laat je heerlijk wegdromen. Dit toptalent moet je gezien hebben!”

Lees ook

Eerste namen Rock Zottegem: Goldband, Zwangere Guy, Soulfly, Wolfmother en Two Door Cinema Club

Meer info of tickets? 

www.rock-zottegem.be