Maak lancering mee van nieuwe Oosterzeelse jeugdvoetbalclub

Toekomstvisie jeugdsamenwerking Voorwaarts Gijzel Oosterzele – KVV Windeke

Op woensdag 26 april om 20 u wordt in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 3 in Oosterzele de nieuwe Jeugdvoetbalclub Oosterzele gelanceerd. De Jeugdsamenwerking Voorwaarts Gijzel Oosterzele – KVV Windeke kondigt de lancering met veel trots aan. Ben je ook benieuwd naar de toekomstvisie, de nieuwe naam, het nieuwe logo en de kleuren van de nieuwe Oosterzeelse jeugdploeg? Interesse? Dan ben je meer dan welkom op de voorstelling in GC De Kluize. Om organisatorische redenen wordt gevraagd je in te schrijven via https://forms.gle/tMb8V7UBfLUZw7mH9 of stuur een mailtje naar bestuur@jvgrootoosterzele.be. Na de voorstelling biedt men je graag een drankje aan.
Men wil nog een betere jeugdwerking uitbouwen. Alle jongeren moeten met plezier kunnen voetballen. Een jeugdvoetbalclub worden waar jongeren terecht kunnen in een kindvriendelijke omgeving waar veel aandacht wordt besteed aan voetbaltechnische waarden zonder sociale waarden uit het oog te verliezen. Jeugdspelers de kans geven om op hun eigen niveau te voetballen, hen opvoedende en ethische waarden bijbrengen. Een vertrouwensvolle en opbouwende sfeer creëren. De nieuwe Jeugdvoetbalclub Oosterzele wil het sportief uithangbord worden van de gemeente. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).