De huurders in Herzele van het SVK Zuid-Oost-Vlaanderen hebben een gratis ontbijtpakket aangeboden gekregen van de Lions Herzele

Lionsclub Herzele verkoopt naar jaarlijkse gewoonte rijkelijk gevulde ontbijtpakketten ter gelegenheid van Moederdag. Met de opbrengsten van deze verkoop steunen ze enkele lokale sociale doelen, waaronder de huurders van een sociale woning.

De huurders in Herzele van het Sociaal Verhuurkantoor Zuid-Oost-Vlaanderen hebben een gratis ontbijtpakket aangeboden gekregen van de Lionsclub Herzele. Zo kunnen zij met hun gezin ook genieten van dit heerlijke ontbijt. De huurders reageerden zeer enthousiast en dankbaar. “Wat een fijne verrassing, heel erg bedankt voor dit lekkere aanbod!”, antwoordde een van de huurders blij aan de telefoon.

In totaal kunnen 18 huurders van een sociale woning in Herzele genieten van zo’n lekker ontbijtpakket op Moederdag.