Zwalmse joggingclub Run for Fun bestaat 20 jaar

Joggingclub Run For Fun bestaat 20 jaar want deze club werd opgericht in 2003. Eerst werd er vanuit ‘Den Tsjolder’ in Roborst gestart  maar vandaag de dag is dit vanuit de Canteclaer ( reeds 10 jaar)  vertelt voorzitter Antoine De Beule.

“Een training bestaat uit’ afhankelijk van ieders kunnen, een parcours van ca. 5à 6 km of 10 km tot 13km. Er wordt steeds in groep gestart en de laatste loper  wordt nooit alleen gelaten.

De club neemt ook deel aan grote events in o.m. Brugge, Gent, Brussel  maar ook de kleinere  organisaties zoals Brakel, Bottelare enz laat men niet links liggen. Naast joggen zijn er ook leden  die wandelen want sommigen worden een dagje ouder.

Aan ontspanning mag het ook niet ontbreken met de organisatie van een bowlingavond, wandelzoektocht, dropping, een weekendje weg …..enz. Een lidmaatschap bedraagt slechts 20 euro.”

Meer info op www.runforfunzwalm.be