Massale vechtpartij in Brakel

Vrijdagavond ontstond er tumult in de herberg Bij JO  aan de Kasteelstraat ter hoogte van het warenhuis Delhaize  in Brakel tussen enkele tienermeisjes. Het tumult verplaatste zich naar buiten waar enkele jongens zich mengde in de debatten. Tevens kwamen er heel wat supporters opdagen en kwam de lokale politie Brakel met versterking ter plaatse. Na enige onrust konden de gemoederen worden bedaard en gaat de politie nu uitzoeken wie wat deed in deze opstoot. Volgens bepaalde bronnen doen er zich de laatste tijd meerdere incidenten voor in het centrum. Getuigen kunnen altijd hun verhaal gaan doen bij de lokale politie tijdens de week ( werkdagen).

 

Jo plaatste het volgende bericht op facebook:

Ruzie stokers / vechtersbazen worden de toegang tot het café permanent geweigerd. Excuses worden achteraf niet meer aanvaard!!
Graag ook respect voor de nachtrust van mijn buren bij het verlaten van het café.
Jo