Zalig ontbijten in Voordries – Achterdries

Landelijke Gilde pakt uit met ‘Ontbijt in een wijk’

Zomer in zicht. Landelijke Gilde Oosterzele heeft op zondag 25 juni 2023 (tussen 8 u en 10 u) iets moois in petto. LG organiseert voor de inwoners van Voordries en Achterdries en zijn leden zijn vermaard ‘Ontbijt in een wijk’. Mooi toch, om eens met je buren lekker en uitgebreid te ontbijten. Landelijke Gilde wil met deze activiteit mensen bij elkaar brengen. De deelnemers worden verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet: koffiekoeken, lekker brood, koffie, hartig en zoet beleg, fruitsap, melk vers van bij de boer. En leuk meegenomen, voor de liefhebbers is er een eitje met spek. Met zo’n rijkelijk ontbijt start uw zondag vrolijk én vitaminerijk. De tent naast Voordries 2 is om meer dan één reden het favoriete contactpunt voor wie op zoek is naar een kwalitatief ontbijt. Laat je eens goed verwennen. Allen daarheen dus. Deelnemen kost 10 euro, leden betalen 8 euro per persoon. Kinderen tot en met 5 jaar gratis. Beleef samen met uw buren, en met de LG leden plezier aan een heel verzorgd ontbijt. Dit mag je niet missen. Een absolute aanrader.
Kaarten via Nathalie De Waele, Achterdries 31 B, Corry Strobbe, Voordries 64 A, Marianne Goedertier, Voordries 73 en via LG.oosterzele@gmail.com. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).