OLVC Bevegem steunt project voor aankoop revalidatierobot

Door de directie en leerlingen van het O.-L.-Vrouwcollege campus Bevegem (Ooststraat) werd een cheque van 3.054 euro overhandigd aan Astrid Campens, die onlangs een crowdfunding opstartte waarmee ze zo’n 130.000 euro wil inzamelen voor de aankoop van een staprobot waarmee haar dochter Ella en andere patiëntjes van het Revalidatiecentrum van het UZ Gent die ingevolge een ongeval of ziekte (tumor) verlamd zijn aan de onderste ledematen, weer zouden kunnen leren stappen.

Ella legt momenteel haar eindexamens af als zesdejaarsleerling Moderne talen-wiskunde aan de campus Bevegem van het O.-L.-Vrouwcollege dat ook steeds inspanningen deed en nodige schikkingen trof om voor haar het volgen van de lessen te faciliteren. Ten voordele van haar mama’s project ‘Stappen naar een droom’ werd nu door leerlingen en leerkrachten een verkoop van snoepzakken gehouden en samen met giften bracht deze actie meer dan 3.000 euro op. Op de foto ziet u initiatiefnemer van het project Astrid Campens (met cheque in de hand) naast Ella en rechts van hen adjunct-directeur Christel Gossens en directeur Stefaan De Langhe.

Lees ook:

Stappen naar een droom’: crowdfunding voor staprobot voor revalidatiekinderen

Steun ‘Stappen naar een droom’ en word festival-VIP aan zee