Eendracht Elene-Grotenberge: voorzitterswissel

Nadat eerder al vanuit de bestuurskamer van voetbalclub Eendracht Elene-Grotenberge meegedeeld werd dat Marnic Braems als sportief manager opgevolgd wordt door Jan Van Ruyskensvelde, komt er nog een wissel binnen het bestuur van de derdenationaler. Met name Koen Mons (op de foto links) heeft op zijn beurt besloten om een stap opzij te zetten en op de voorzittersstoel plaats te maken voor Sven Monsaert (op de foto rechts) die in de voorbije twee jaar jeugdvoorzitter was en nu met unanimiteit van de raad van bestuur de nieuwe voorman wordt.

Koen Mons werd, in opvolging van Ronny Van Petegem, in 2015 voorzitter van Eendracht Elene-Grotenberge, nadat hij pas twee jaar tevoren toetrad tot het bestuur van toen nog Eendracht Grotenberge. Benevens zijn betrokkenheid bij de fusie met Eendracht Elene die in 2014 definitief tot stand kwam, was de zaakvoerder van de gelijknamige slagerij/voedingszaak Prima Mons aan de Van Aelbrouckstraat ook een drijvende kracht achter de uitbouw van de huidige accommodatie op de Campus Breivelde aan de Gentsesteenweg. Naast deze extra-sportieve realisatie volgde vorig jaar ook de promotie van de A-ploeg naar het nationale voetbal als sportieve kroon op het werk. Koen Mons blijft wel nog gewoon bestuurslid van de blauw-witte voetbalclub.