Zwembad Bevegemse Vijvers vijf dagen gesloten

Zoals gewoonlijk tijdens langere (school)vakantieperioden zijn in het zwembad Bevegemse Vijvers ook ter gelegenheid van deze zomervakantie uitgebreider openingsuren van toepassing.

Zo kan men er in deze maand juli en de komende maand augustus op maandag en vrijdag telkens van 13 tot 21u30 terecht, op dinsdag en donderdag van 16 tot 21u30 en op woensdag van 13 tot 20 uur. Op weekenddagen blijven de gewone openingsuren van toepassing: op zaterdag van 13 tot 17 uur, op zondag van 8u30 tot 12u30 en van 14 tot 17 uur. Daarnaast is het zwembad tijdens deze zomervakantie ook toegankelijk op dinsdag en donderdag van 7u30 tot 8u45, weliswaar alleen voor baantjeszwemmen (het kleine instructiebad is dan dus gesloten).

Naar aanleiding van Rock Zottegem is er echter een meerdaagse onderbreking van deze vakantieregeling. Omwille van het muziekfestival moeten de deuren van het sportcentrum Bevegemse Vijvers immers gedurende vier dagen voor het gewone publiek dicht blijven en zal het zwembad dus van donderdag 6 tot en met zondag 9 juli gesloten zijn. Daarbij aansluitend zal – in tegenstelling met vroegere jaren en zoals vorig jaar voor het eerst – het zwembad ook op dinsdag 11 juli, feestdag van de Vlaamse Gemeenschap, niet toegankelijk zijn. Vermelden we ook reeds dat dit laatste eveneens het geval zal zijn op de Nationale Feestdag van vrijdag 21 juli.