Zottegem: gesloten op 11 juli

Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag is voor alle diensten van het lokaal bestuur (lees: alle stads- en OCMW-diensten, met uitzondering van het WZC Egmont) een collectieve verlofdag geregeld, zo luidt dat officieel. Dit betekent dat dus op dinsdag 11 juli het Sociaal Huis en LDC Egmont op de OCMW-site gesloten zullen zijn alsook de technische dienst en het stedelijk magazijn aan de Ballingsweg, het Administratief Centrum Sanitary, de stadsbibliotheek en het toeristisch infokantoor, de Uitbalie en het Centrum voor Streekgeschiedenis in het stadhuis op de Markt. In tegenstelling met vroegere jaren en zoals vorig jaar voor het eerst, zal het zwembad Bevegemse Vijvers eveneens niet toegankelijk zijn. Anderzijds kunnen de kinderen op de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap wel terecht in het Hemelrijk voor de speelpleinwerking. Voegen we hier ook nog ter informatie aan toe dat het postkantoor aan de Hoogstraat op 11 juli open zal zijn volgens de normale openingsuren op dinsdag. Het recyclagepark aan de Ballingsweg daarentegen zal, zoals ook alle andere Ilva-recyclageparken, die dag dicht blijven.