Merelbeke: Daniël en Nicole vieren hun diamanten bruiloft

Daniël Impe en Nicole Clepkens werden ontvangen in de raadszaal van Merelbeke voor de viering van hun 60ste huwelijks verjaardag
Daniël Impe (86) geboren te Schelderode op 16-09-1937.
Nicole Clepkens (83) geboren te Oudenaarde op 1-05-1940

Ze huwden op 23 juli 1963 te Volkegem, en hebben samen 5 kinderen, Carine, Caroline, Geert, Katheen en Corry samen zorgden ze voor12 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen (en nog een derde op komst).

Daniël was leraar houtbewerking in richtpunt campus Zottegem met liefde voor het hout aan menigeen doorgegeven. En had een passie voor de paarden.
Nicole was eerst naaister van beroep, na de komst van de kinderen hield zich bezig met het huishouden en de opvoeding van de kinderen. Daarna heeft ze heel wat kleinkinderen met veel liefde grootgebracht. Ook zij staat nog altijd klaar voor iedereen: dagdagelijks de ochtendroutine van de paarden met haar man, een naaiwerkje, een goede raad en een gezellige babbel bij koffie en een koekje. Het is altijd een plezier om bij Nicole en Daniël langs te gaan.