Marleen (65) vecht nog voor haar leven na brand appartementsgebouw Heldenlaan Zottegem: “Veel sterkte!”

Het slachtoffer van de appartementsbrand donderdagnamiddag in de Heldenlaan in het centrum van Zottegem, Marleen D.L. (65), vecht nog voor haar leven. Dat werd bevestigd aan de NUUS-redactie door burgemeester Evelien De Both (N-VA) die de situatie van nabij opvolgt.

Lees meer over de appartementsbrand via deze link. De omstandigheden en de oorzaak van de brand blijven nog steeds onduidelijk. De burgemeester van Zottegem, Evelien De Both (N-VA) bevestigt de NUUS-redactie dat  Marleen werd overgebracht naar het brandwondencentrum in Neder-Over-Heembeek. De NUUS-redactie wenst Marleen, die tot voor kort taverne “In den Egmont”, op het Marktplein in Zottegem uitbaatte, heel veel beterschap.