Zomerfeesten in Papegem opnieuw een schot in de roos!

De 56ste zomerfeesten georganiseerd door Verenigd Papegem afgelopen weekend waren een schot in de roos. Deze editie was één van de betere zomerfeesten van de afgelopen jaren. De organisatie onder leiding van voorzitster Maria Ponnet blikken tevreden terug op deze geslaagde feesten.

De feestelijkheden werden op gang getrokken op vrijdag met een grote belottingskaarting waar 40 kaarters aan deelnamen. Op zaterdag werden de activiteiten geopend met een grote garageverkoop maar 70 tal kramen stonden opgesteld. Ondertussen startte op de speelweide het mini-soccer tornooi, waar acht ploegen zich voor aangemeld hadden. Het was OZ Bavegem die het tornooi op hun palmares mocht bijschrijven voor Galaxy Oordegem en FC Paljas. Omstreeks 18u00 werden de BBQ’s aangestoken waar niet minder dan 300 eters kwamen aanschuiven voor de overheerlijke barbecue. Deze bbq overtrof alle verwachtingen.

130 fietsers kwamen op zondag deelnemen aan de jaarlijkse fietszoektocht, die gewonnen werd door Ruben Heirman uit Vlierzele en de waardebon van €150,00 in ontvangst mocht nemen. De tweede plaats ging naar Michiel Roelandt uit Papegem, ook hij kreeg een waardebon van €100,00.

Beide waardebonnen werden geschonken door garage Van Tittelboom te Papegem. Tijdens de fietstocht was er voor de niet fietsers de gelegenheid tot Tea-team en kon men genieten van de lekkere oliebollen en frietjes (enig uit de streek) bereid door François Marleen, Imelda Van Biesen en Jeannine Ponnet.

Langs deze weg dankt de organisatie alle mensen die aanwezig waren op één van hun activiteiten en de sponsors voor hun steun en bijdrage. Zij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen op de 57ste Zomerfeesten eind juli!

Foto boven: de aanwezigen tijdens de bbq het kerkje.

Foto’s onder: de aanwezigen tijdens de bbq in het zaaltje, sfeerbeelden tijdens de garageverkoop, mini-soccer tornooi en fietszoektocht en het maken van oliebollen door Imelda.

De laatste twee foto’s : Ruben Heirman winnaar van de fietszoektocht was niet meer aanwezig en zijn prijs werd afgehaald door zijn moeder Helga Van Der Donckt en de tweede van de wedstrijd Michiel Roelandt samen met Benny Van Tittelboom, sponsor van de prijs.