Bestuurder verliest controle over stuur en ramt voorgevel

Schendelbeke. Zondagavond 30 juli omstreeks 22.00 uur verloor een bestuurder de controle over het stuur van zijn wagen en ramde de voorgevel van een woning. Een man reed met zijn wagen over de spoorweg de Kerkborre in. Een andere wagen kwam de Ganzenstraat uitgereden en reed de Kerkborre in richting Onkerzele. De bestuurder verleende geen voorrang. De man kon door de snelheid van de wagen niet meer stoppen en gooide het stuur om. Hij verloor de controle over het stuur, slipte en kwam tegen de gevel van een woning op de hoek van de Dagmoedstraat terecht. De bestuurder kwam er met de schrik vanaf. Zijn wagen is zwaar beschadigd en werd getakeld. Ook de gevel van de woning liep aardig wat averij op en is gebarsten. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het verkeer ondervond enige hinder.

De wagen die uit de Ganzestraat kwam gereden, reed na het ongeluk gewoon verder. Wie informatie over dit voertuig kan verstrekken, kan contact met de politie van Geraardsbergen/Lierde opnemen: 054 430 430.

Julien Borremans