Steunactie voor ongeneeslijk zieke Amélie (5) uit Zottegem

Sanne en Vanessa De Smaele hebben een steunactie op poten gezet voor Amélie, het 5-jarige meisje uit Zottegem dat ongeneeslijk ziek is. Lees meer over haar via deze link.

“Mijn zus en ik organiseren op zondag 24 september een ontbijt-benefietactie om haar familie te ondersteunen”, zegt Sanne De Smaele. “We willen de opbrengst voor de familie zo groot mogelijk maken. Hiervoor werken we samen met heel wat ondernemingen zowel uit Zottegem als daarbuiten. Ook de school van Amélie (basisschool KAZ) stelt haar deuren open om dit mogelijk te maken de dag zelf. We dachten aan NUUS om bekendheid rond onze actie te creëren zodat Amélie haar ouders zich op financieel vlak geen zorgen hoeven te maken. We zouden het enorm appreciëren indien jullie ons zouden willen helpen. ”

Link om in te schrijven: Inschrijven ontbijt
Ter info: volgende sponsors nemen al zeker deel: Allgro, Inex, Fairebel, Basisschool KAZ, beenhouwerij Chris en Carina, bakkerij Bolleke, beenhouwerij David en Vanessa, AVA, Hoeve ’t Alkeveld, Paschka, Boerinneke

 

 

Eén bijlage • Gescand door Gmail