Zondag 20 augustus: 15de Pastorietuinfeest Vlierzele

Goede tradities dienen om in ere te houden worden. Daarom organiseert VZW Parochiale Werken Sint-Fledericus Vlierzele op zondag 20 augustus voor de 15de keer hun pastorietuinfeest en dit in de tuin van de pastorie Vlierzeledorp 21.

Vanaf 11u00 kan men genieten van een heerlijk aperitief. Tijdens de middag (van 11u30 tot 14u00) wordt er een BBQ met groenten-buffet aangeboden. Voor volwassenen is er keuze uit scampi’s, côte à l’os en ribbetjes (à volonté), terwijl kinderen mogen genieten van een balletjessaté en dit aan democratische prijzen. Volwassenen betalen € 20,00 en kinderen € 12,00. Het middagmaal wordt begeleid door DJ-muziek. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van de VZW Parochiale Werken maar kunnen ook besteld worden per mail via PWVlierzele@gmail.com Er wordt gevraagd om het gepaste bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE60 4422 5349 4170  op naam van VZW Parochiale Werken Vlierzele, Vlierzeledorp 21, 9520 Vlierzele. met vermelding van het aantal kaarten en uw naam.

De kaarten kunnen de dag zelf afgehaald worden aan de inkom van de pastorietuin. Verder op de namiddag is er muzikaal entertainment, een grote tombola en zijn de champagnebar, ijsbuffet en schminkstand voor de kinderen opnieuw van de partij.

De opbrengst van dit feest is ten voordele van de verdere uitbouw van het buurthuis ‘Parochiale Kring’. Langs deze weg dankt VZW Parochiale Werken iedereen die zich hiervoor inzet. Ook de sponsors, vrijwilligers en al wie deelneemt aan deze organisatie om ieder keer weer het pastorietuinfeest mogelijk te maken.

Foto boven: archiefbeeld van een vorige editie van de pastorietuinfeesten.