Spaghetti of croque-monsieurs bij De Hoop Zottegem

Ten voordele van de werking van De Hoop Zottegem – al zestien jaar begeleidt deze kleinschalige, huiselijke voorziening in en vanuit het dagcentrum aan de Zuster Angelalaan alsook via begeleid werken en wooncoaching volwassenen met een beperking (o.a. niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve aandoening) naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit en zelfstandigheid – wordt op vrijdagavond 22 september opnieuw afspraak gemaakt voor het jaarlijkse eetfestijn, in het restaurant van het AZ Sint-Elisabeth. Daar serveert vzw De Hoop dan heerlijke spaghetti (gewoon of veggie) of croque-monsieurs met groenten. Eerst een (Italiaans) aperitiefje drinken en/of afsluiten met een Italiaans dessertje en/of een digestief kan ook.

Alle sympathisanten zijn er welkom om mee te komen tafelen om 17 uur (1e shift) of om 19 uur (2e shift). Kaarten kosten 17 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot 12 jaar; een gewone steunkaart kost 3 euro. Reserveren – om organisatorische redenen liefst ten laatste op vrijdag 15 september – kan door middel van een e-mail naar dehoop@sezz.be, telefonisch via 09 364 87 03 of in het dagcentrum zelf aan de Zuster Angelalaan 1 (in de wijk Lelie achter het AZ Sint-Elisabeth). Gratis parkeren kan op de parking van het ziekenhuis (uitrijtickets aan de kassa van het eetfestijn).