Seniorenraad gaat de filmtoer op

‘De Indringer’, een film die je zal bekoren

Dankzij Seniorenraad Oosterzele kan je op donderdag 5 oktober komen kijken naar ‘De Indringer’, een op ware gebeurtenissen gebaseerde Vlaamse Film uit 2005. Ronduit een aantrekkelijk film.
Het verhaal. Thriller over Tom Vansant, een Brusselse spoedarts die wanhopig op zoek is naar een spoor van zijn dochter Louise, die 18 maanden geleden plotseling verdween. Tijdens zijn zoektocht komt hij een zestienjarig meisje tegen dat in dezelfde periode van de verdwijning van Louise van huis is weggelopen. Tom is ervan overtuigd dat ze meer weet over zijn dochter. Hij volgt het meisje naar de Ardennen en komt terecht in een onbekende omgeving, waar niets is wat het lijkt. De acteerprestaties en de regie zorgen ervoor dat de film aangrijpend is en weinigen onberoerd zal laten. De film kreeg lovende kritieken. Een beklijvende film die je zal bekoren. De film start om 14 u in theaterzaal GC De Kluize.  Deelnemen kost 6 euro (film, koffie en gebakje inbegrepen). Tickets zijn verkrijgbaar in GC De Kluize Scheldewindeke, www.gcdekluize.be, reservaties@oosterzele.be, 09/ 363 83 30.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).