De Night Trail Run: de ideale teambuilding activiteit voor jong en oud

Tijdens het Trage Wegen Weekend zet de sportdienst van Sint-Lievens-Houtem graag de 110 kilometer aan trage wegen in de kijker.

Op vrijdag 13 oktober kan je deelnemen aan de derde editie van de “Night Trail Run”. Op onze eerste 2 edities mochten we meer dan 350 deelnemers ontvangen waarvan 150 kinderen en jongeren.

De routes van 5, 10, 15 en 20 kilometer tonen jou de mooiste stukjes bos en onverharde wegen. Alle routes zijn voorzien van een bevoorrading met drank en snacks.Degelijke loopschoenen en eigen verlichting blijven noodzakelijk om de tocht tot een goed einde te brengen. Er is een vrije start tussen 18 en 20 uur. Wie de “Night”-ervaring echt wil beleven, start best pas rond 19 uur.

Het voetbalterrein Hemelrijk wordt nadien omgebouwd tot een evenementenweide met muziek, catering en entertainment. Sfeer en plezier verzekerd tot middernacht!

 Inschrijven

Deelnemen kost 5 euro, voor kinderen tot 16 jaar is de deelname gratis. Inschrijven kan online via deze link: https://www.sint-lievens-houtem.be/night-trail-run

Ter plaatse inschrijven is ook mogelijk. Hopelijk mogen we jullie opnieuw massaal ontvangen op het ‘trage wegen weekend event’ van de streek!