Sint-Ceciliakoor Vlierzele luisterde het Internationaal Militair Congres op

Enkele maanden geleden nodigde hoofdaalmoezenier E.H. Johan Van Den Eeckhout het Sint-Ceciliakoor uit om op zondag 10 september de openingsviering op te luisteren van het internationaal militair congres in het Interdiocesaan Centrum van Mechelen. Deze internationale viering werd voorgegaan door de nieuwe aartsbisschop van Mechelen – Brussel, Monseigneur Luc Terlinden, samen met bisschoppen en concelebranten uit verschillende landen.

Er moest door het koor flink gerepeteerd worden voor deze speciale viering maar na afloop was iedereen tevreden dit te mogen en kunnen meemaken, met dank aan Padre Johan voor de uitnodiging.

Op de foto zie je het koor in de kapel van het Centrum samen met Monseigneur Terlinden en Padre Johan. En of ze fier waren!

Bij deze willen we jullie al aankondigen dat we op 1 december om 20u een concert geven in de kerk van Vlierzele en dit in samenwerking met het kinderkoor van de Klimopschool van Bavegem. Dus noteer alvast deze datum in jullie agenda.