BIB De Fabriek Sint-Lievens-Houtem vierde 100 jaar bestaan!

Deze middag vierde de bibliotheek in Sint-Lievens-Houtem zijn honderdjarig bestaan. Al honderd jaar is er leesplezier in Sint-Lievens-Houtem. Daarom werd aan hun leners gevraagd om hun top drie door te geven. De populairste boeken die de top 100 bereikten worden nu voorgesteld en gepubliceerd.

Vandaag begon de feestmaand officieel met een verwendag voor de leners. Het werd een heerlijke ‘Dag van de Bib’ met een verrassende panel quiz. Na de speech van burgemeester Tim de Knijf, schepen van Bibliotheek Arno Ponnet en de verantwoordelijke van de Bib was het tijd voor de protime! Luisteren naar een inspirerende speech en ‘100 jaar bib waar of niet waar quiz’. Zo namen Schepen Arno en burgemeester Tim het tegen elkaar op in de quiz! Verder was er voor de kleintjes een ‘Fris en Fruitig Knutselatelier’ in De Studio en kon men genieten van lekkere hapjes, drankjes, gratis koffie en zelfgebakken koekjes. Goes en Goes zorgde voor de muzikale omlijsting en er waren unieke verjaardagskaartjes/bladwijzers voor iedereen.  Op woensdag 4 oktober, werelddierendag, organiseren ze ook een lezing van Hachiko over assistentiehonden. Inschrijven hiervoor kan via de webshop.