Ontmoet gelijkgestemde Oosterzeelse Ondernemers in Sambar

Netwerkevent op 22 november

Ondernemers Oosterzele (02) organiseert op 22 november in het opgefriste en trendy Sambar, Geraardsbergsesteenweg 78 in Oosterzele een netwerkevent. Vanaf 20 u krijgen Oosterzeelse ondernemers de kans om te netwerken, ideeën uit te wisselen en ook belangrijk nieuwe connecties te leggen. Het idee achter het netwerken is het opbouwen en onderhouden van contacten om kennis, informatie en contacten met elkaar te delen. Luisteren is een ontzettend belangrijke factor tijdens het contact met andere ondernemers. Het is de missie van 02 (Ondernemers Oosterzele VZW) om ondernemers samen te brengen, te sparren en (elkaar) te inspireren. Het doel? Duurzame relaties opbouwen. Het dynamische ‘Ondernemers Oosterzele’ staat voor betrokkenheid, enthousiasme en ontmoeten. Ontmoet op woensdag 22 november in Sambar gelijkgestemde Oosterzeelse Ondernemers die even betrokken en enthousiast zijn als jijzelf op het netwerkevent. ‘Ondernemers Onder Elkaar’ belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. Een gouden tip voor alle Oosterzeelse ondernemers. Ga naar Sambar, het netwerk is om diverse redenen belangrijk voor jou als ondernemer. Door te netwerken creëer je ook een soort opvangnet. Netwerken blijft belangrijk. Het opent deuren die kunnen zorgen voor nieuwe mogelijkheden, ideaal moment om ideeën te verspreiden. De bestuursploeg van ‘Ondernemers Oosterzele’ (O2), met voorzitter Thomas Caesens, Koenraad Boel, Lesly Van Den Berge, Kris Van der Eecken, Daan Janssen, Tomas De Nul , gaat je op woensdag 22 november in Sambar graag verwelkomen en plant ook op 25 januari (Eetcafé Columbus), 22 februari (Sekuurne) en op 28 maart (Skol) netwerkavonden.    (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)