Damesteam van Judoschool Merelbeke is kampioen in 1e afdeling van de Callant Cup

Het damesteam van Judoschool Merelbeke is afgelopen weekend kampioen geworden in de 1e afdeling van de Callant Cup, het interclubkampioenschap van Judo Vlaanderen. Het team kwam op de eerste dag van de twee wedstrijddagen meteen aan de leiding en stond die niet meer af. Na 9 confrontaties waarbij telkens 5 gewichtscategorieën afgewerkt worden kunnen ze zich terecht Vlaams interclubkampioen noemen. Na de voorbije 2 jaren telkens 2e geëindigd te zijn een deugddoende titel.

De ploeg bestaat uit: Ellen Salens (-52kg), Marjolein Van Gendt (-57kg), Mina Libeer (-63kg), Merel Carrijn (-70kg), Tine Van den Bergh en Vicky Verschaere (+70kg). Coach van dienst: Marion Van Dorssen.
De twee herenploegen van Judoschool Merelbeke werden allebei 7e in respectievelijk 1e en 3e afdeling.

herenploeg in 1ste afd
judoka’s 3de afd.
©De Lobelle Danny