Dossier moord 25-jarige man uit Appelterre-Eichem naar parket-generaal

In het kader van het dossier rond het overlijden van de 25-jarige Yassin F. uit Appelterre -Eichem in 2020 verschenen op vrijdag 1 december opnieuw een 38-jarige en een 45-jarige man voor de raadkamer in Dendermonde.

De raadkamer besliste op vrijdag 1 december om het dossier over te maken aan het parket-generaal met oog op een verwijzing van het hof van assisen. De kwalificatie is moord.

Het 25-jarige slachtoffer werd op 21 maart 2020 om het leven gebracht in Appelterre-Eichem. De verdachten, beiden afkomstig uit de regio Ath, werden eind mei 2021 gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Sindsdien verblijven ze in de gevangenis.

De zaak zal voor de kamer van inbeschuldigingstelling komen waar men beslist of de zaak effectief voor het hof van assisen zal komen.