Muziektheater met kleppers Lize Feryn en Roel Vanderstukken

The Broken Circle Breakdown

Wie houdt van een muziektheaterstuk moet op vrijdag 22 december om 20 u naar GC De Kluize in Scheldewindeke. Twee kleppers van formaat Lize Feryn en Roel Vanderstukken spelen de oerversie van ‘The Broken Circle Breakdown, ze worden live begeleid door een vierkoppige bluegrassband met Guido Bos (contrabas, zang), Tierrry Schoysman (banjo, mandoline, zang), Bert Van Bortel (gitaar, mandoline, zang), Dirk Fonteyn (viool, zang). The Broken Circle Breakdown was al een fantastisch theaterstuk waar een minstens even fantastische verfilming van werd gemaakt. Het grote publiek kent vooral de film. AuFond Producties stelt in GC De Kluize de oerversie voor van The Broken Circle Breakdown, het muziektheaterstuk van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels.
Lize Feryn en Roel Vanderstukken brengen met de opvoering van The Broken Circle Breakdown, het straffe verhaal van Alabama en Monroe, fenomenaal theater. Je krijgt een parel pure theaterkunst voorgeschoteld. Wat doet je wanneer je het kostbaarste uit uw leven kwijtspeelt? Wordt je kwaad?. Wordt je depressief? Of loopt je weg? Weg van het verdriet. Waarnaartoe, dat maakt niet uit, maar weg. Weg. Weg. Weg. Eindeloos weg. Alabama (Lize Feryn) en Monroe (Roel Vanderstukken) ontdekken wat rouwen doet met een mens in dit intense verhaal. Een verhaal over liefde voor mekaar, liefde voor een kind en liefde voor de dood. Kom kijken naar ‘The Broken Circle Breakdown, een beklijvende voorstelling die de kortste weg kiest, die naar uw hart.Tickets kosten 26, 25, 24, 23 en 22 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09/ 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be.      Marcel Van de Vijver, foto’s Danny De Lobelle